Mijn aanpak

Heb jij een verhaal dat gehoord mag worden, bijvoorbeeld een boek, een boodschap of een presentatie? Dan ben je bij een stemacteur of voice over aan het goede adres. Niet alleen de stem en de klankkleur zijn bepalend, maar ook de toonhoogte en de dynamiek. Op het juiste moment een stilte laten vallen of juist versnellen, een getrainde en ervaren stemacteur weet de luisteraar te bewegen. Te raken. Precies wat jouw bedoeling is en zo moet het ook zijn, wil je als stemacteur van meerwaarde kunnen zijn.

Eerste stap

Zoek je een stemacteur om jouw verhaal hoorbaar te maken op een manier die verschil maakt en een beweging creëert? Laten we dan vrijblijvend kennismaken. Online of offline. Vertel me over je verhaal, wat jouw bedoeling hiermee is, wie de beoogde luisteraars zijn en wat het jou en je doelgroep mag opleveren. Voelen we een klik, dan ontvang ik graag (een deel van het) materiaal om je te laten horen hoe ik klink.

Je stemklankprofiel is rustig, sympathiek en hoffelijk

Ingrid Putman, docent en oprichter Studio Oranjeoord

Instemmen, afstemmen

Als muziek in de oren? Dan maak ik een inschatting van de benodigde tijd om jouw verhaal op te nemen in een studio. We bepalen samen de tone of voice en spreken een datum af voor de eerste versie en wanneer de definitieve versie klaar moet zijn. Op basis van dit alles geef ik je mijn prijs hiervoor. Dit is maatwerk. Wat voor mij klopt, moet voor jou kloppen. Dat kli(n)kt het best. Wanneer ik voor je aan de slag mag, mag je rekenen op een professioneel en strak afgewerkt resultaat dat klinkt als een klok.

Wil ik

Klinkt dit voor jou interessant, laat je dan horen!